Πρόγραμμα NEW Υγεία Maximum:

Το πρόγραμμα New ΥΓΕΙΑ Maximum είναι ένα νέο πρωτοποριακό πλήρες Νοσοκομειακό Πρόγραμμα. Στόχος του είναι να προσφέρει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την οικονομική στήριξη σε περίπτωση νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καταβάλλοντας τα πραγματοποιηθέντα έξοδα βάσει πρωτότυπων αποδείξεων. Παρέχει σε εσάς ή/και στην οικογένειά σας ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Είναι σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει ευέλικτα και δυναμικά διάφορες μορφές εξασφάλισης. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 65 ετών και να παραμείνουν σε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους εφόσον το επιθυμούν.

Καλύψεις Προγράμματος:

• Ατομική Κάλυψη: Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα πλήρες πακέτο παροχών υγείας που σας παρέχεται μεμονωμένα χωρίς να είναι απαραίτητη η ασφάλιση ζωής.

• Ασφάλιση Όλων των Μελών της Οικογένειας: Με προσιτό κόστος μπορούν να ασφαλιστούν σε ένα συμβόλαιο όλα τα μέλη της οικογένειας (γονείς και παιδιά).

• Ασφάλιση μόνο των παιδιών της Οικογένειας: Παρέχεται η δυνατότητα να ασφαλιστούν μόνο τα παιδιά της οικογένειας χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης των γονέων, με κόστος αυτό του ενηλίκου της 1ης κατηγορίας ηλικιών και με συμμετοχή 20% στην συνολική δαπάνη.

• Ελεύθερη επιλογή νοσηλευτικού ιδρύματος ή γιατρού στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό.

• Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εντός νοσηλευτικού ιδρύματος.

• Υψηλό Ποσό Κάλυψης Ημερησίων Εξόδων: Σε περίπτωση παραμονής του ασφαλιζομένου σε νοσηλευτικό ίδρυμα εντός ή εκτός Ελλάδος, η Εταιρία καταβάλλει για δωμάτιο και τροφή έως και 500 € ανά ημέρα.

• Θέση νοσηλείας: Α΄ θέση (μονόκλινο) ή Β΄ θέση (δίκλινο) ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος.

• Όριο αποζημίωσης: 30.000 € ή 60.000 € ανά περιστατικό ανεξαρτήτως αριθμού περιστατικών ετησίως ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ασφαλισμένος.

• Εκπιπτόμενο ποσό: 300 € ανά έτος.

• Κάλυψη Νοσοκομειακών Δαπανών σε Ελλάδα & Εξωτερικό: Η Εταιρία καλύπτει όλες τις νοσοκομειακές δαπάνες του ασφαλιζομένου σε Ελλάδα ή/και εξωτερικό σε ποσοστό 90%, συμπεριλαμβανομένων και των επεμβάσεων ή θεραπειών που δεν απαιτούν διανυκτέρευση (ODC/ODS), και των εξόδων παραμονής στην εντατική (ΜΕΘ & ΜΑΦ) χωρίς υποόριο, αφού πρώτα έχει αφαιρεθεί το εκπιπτόμενο ποσό των 300 €.

• Χειρουργικό Επίδομα: Εάν πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση χωρίς την υποβολή δαπανών για αποζημίωση, τότε καταβάλλεται χειρουργικό επίδομα ανάλογα με την σοβαρότητα της εγχείρησης με ανώτατο όριο τα 1.500 €.

• Κάλυψη Φοιτητών Εξωτερικού: Με το πρόγραμμα New ΥΓΕΙΑ Maximum καλύπτονται όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας. Κατ΄ εξαίρεση καλύπτονται και Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό (Ευρώπη) με επασφάλιστρο 20% εφόσον αυτό δηλωθεί στην αίτηση ασφάλισης.

• Συνδυαστικότητα του Προγράμματος New ΥΓΕΙΑ Maximum: Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προγράμματα Προσωπικών Ατυχημάτων και Ασθενείας.

• Υγειονομική Μεταφορά: Καλύπτεται η υγειονομική μεταφορά του ασφαλιζομένου εξ αιτίας ατυχήματος ή ασθενείας με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή υγειονομικό αεροπλάνο εφόσον αυτή κριθεί ιατρικώς απαραίτητη.

• Παροχή Ιατρικών Συμβουλών: Παρέχονται μέσω συντονιστικού κέντρου ιατρικές συμβουλές για κάθε απρόοπτο περιστατικό υγείας, πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία, γιατρούς κ.λπ.

Διευκρινίσεις:

Στην περίπτωση που ο ασφαλιζόμενος υποβάλλει πρώτα το σύνολο των δαπανών του σε άλλον ασφαλιστικό φορέα (δημόσιο ή ιδιωτικό) και αποζημιωθεί με ποσό ίσο ή μεγαλύτερο από το εκάστοτε εκπιπτόμενο ποσό και το ποσό της συμμετοχής του, τότε η Εταιρία θα καταβάλλει το 100% της διαφοράς που προκύπτει από την παραπάνω εισπραχθείσα αποζημίωση μέχρι του ανώτατου ορίου κάλυψης χωρίς καμία συμμετοχή του ασφαλιζομένου.

Ευελιξία πληρωμής ασφαλίστρων Ετησίως, εξάμηνο, τρίμηνο Πληρωμή και με 12 άτοκες δόσεις.

 

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?